Család vs. Egyetemista 2.0: az idei kiadás - NEVERHOODMAS '17

by - december 24, 2017

A tavalyi év sikere után idén újra NEVERHOODMAS-szal "hangolódunk" az ünnepekre amolyan neverhoodosan: 10 dolog, diy, könyves és egyetemista témák, és még sok minden a nagy telezabálós ünnep érkezéséig minden hétvégén. 

Az elmúlt év egyik legnépszerűbb, és általam is mai napig TOP 3 kedvenc bejegyzését úgy éreztem, ideje frissíteni, lévén, tavaly annyi kiegészítést, történetet és esetet kaptam leginkább a Molyon az "Egyetemista, főiskolás molyok" zónájától, hogy ezt a világnak is látnia kell.

Meg hát kicsit olyan ez, mint a nincs Karácsony Kevin nélkül. Nincs Neverhoodmas Család vs. Egyetemista nélkül. Ez az az bejegyzés, ami őszintén szívből és határok nélkül jön. Szóval Enjoy, és az előrevárható száz éve látott rokonokkal kapcsolatban sose hagyjon el titeket a remény. 

Megjegyzés: aki a tavalyit is olvasta, annak néhány ismerős lesz, mert ezek a rohadt kérdések is ismétlődnek évről évre, látogatásról látogatásra. Szóval érezzétek a lényeget.
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva
"Neked nem kellett volna már fejezned?"
Amikor fogalma sincs, mit tanulsz, vagy milyen a mostani rendszer, de bezzeg a matek megy, és kiszámolgatja, hogy csúszol. És még meg is dorgál érte. Imádom.

"A Miki bátyád lányának a fiújának az öccse is azt tanulta, májusban fejezett és most a Tescoban kasszázik. Sokra vitte."
Fhúúú, ettől nagyon el tud szállni az agyam. Mégis hogy magyarázod meg a drága nyugdíjas állománynak, hogy nem megy minden egy csapásra, és hogy amúgy te is rohadtul be vagy szarva izgulva, hogy mi lesz veled diplomálás után. 
Másfelől meg örülni fogok, ha lesz legalább ennyi munkám, mert valakinek ezt is meg kell csinálnia. Ámen.

"Még mindig kollégiumban vagy? Mi a te korodban már öregapáddal a házat vettük."
Én is fogom, csak várom a hétvégi nyertes lottószámokat.

"Na oszt a legény hol van?" 
A tavalyi, "na oszt legény van e már"-ról váltottunk, de csak kérdésmódban, nem szituációban értsd, ugyanúgy nincs, szóval rejtély a váltás. Legszívesebben rávágnám, hogy 'fent a szobámban, az ágyhoz kötözve vár', de a végén még kikiáltanának sátánistának, ami Karácsonykor duplán nem a legjobb pillanat. 
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva
"Jaj, a Katika mesélte, hogy az unokája is idén kezdett gyógyszerészeten, az ő szakja nagyon nehéz."
Igen,  mert a mienk, földi halandóké nem az, ugyebár. 

"Hogy mennek a vizsgák?"
Hogy a legjobb hasonlattal éljek: 'Harmadnapja nem eszek, se sokat, se keveset. Húsz esztendőm hatalom, húsz esztendőm eladom.

"Az ösztöndíjadból jól megélsz?"
Ha lenne, élnék. Ahelyett a ronda pulóver helyett, amit adtál, jobban örültem volna az árának egyébként, de már mindegy.

"És nem nehéz dolgozni suli mellett?"
Látod ezeket a karikákat a szemem alatt? LÁTOD? 
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva
"Tanuljál csak, addig jó, míg tanulsz..."
Igen, csak cseszhetem, ha közben lassan el kell adnom az egyik vesém, hogy kifizessem legalább a kollégiumot. Vagy a lelkemet az ördögnek. Vagy a testemet egy Sugar Daddynek. (Ugyanitt 21 éves egyetemista lány keresi sokat dolgozó, arányaiban nem túl csúnya, könyvtárral és magángéppel rendelkező párját. Jelige: plshelpme.) 

"... majd meglátod, milyen nehéz dolgozni."
Ja, mert köztudottan egy burokban élek, és a szolgálóim itt térdelnek előttem, és lesik minden kívánságomat. Hogyne. 

"És akkor mész ki külföldre te is?"
Ja, Vegasig meg sem állok, híres színésznő leszek, és szétdrogozom az agyam a hirtelen jött népszerűségben. Egyelőre ennyi a terv, de ha van valami ötlete, szívesen fogadom. 

Most pedig jöjjön az idei/tavalyi válogatás a kedvenc reakciókból ezzel az egésszel kapcsolatban, Molypajtikák engedélyével:





Ez a lista szerintem még mindig kifogyhatatlan, szóval ha valami nálatok elhangzik, és kihagytam, azt írjátok meg kommentárban itt, Molyon, vagy a Neverhood's Diary Facebook oldalán, Instán pedig Storyban követhetitek, épp merre járok. 

Ezennel lezárom az idei Neverhoodmast (is), remélem legalább 1-2 megmosolyogtató bejegyzéssel sikerült vidámabbá és kevésbé kliséssé tennem az ünnepekre való hangolódásotokat. 
Nagyon-nagyon békés, csendes, és boldog ünnepeket kívánok, ne zabáljátok túl magatokat, és örüljetek minden apró ajándéknak.

Csókoltat rénszarvasoshajpántot viselő csibeanyátok:

You May Also Like

0 comments